Koliko stvarno vrede Lyconet šoping poeni ?

Na sajtu Kupujem Prodajem osvanuo je oglas tokom avgusta meseca (10. avgusta 2015), gde je postavljač oglasa Željko Milićević hteo da proda navodno akcije Lyoness-a tj. Lyconet-a, i to ne svoje nego svog kolege, kome je hitno bio potreban novac. Sve MLM kompanije koje rade na foru sa popustima i povratom novca, govore na svojim prezentacijama kako „svoj biznis“ uvek možete prodati nekom drugom. Ovaj oglas upravo pokazuje pravu vrednost takvih „biznisa“. Ni posle tri nedelje, pre nego što je uklonjen nije bilo ni jedne jedine ponude.

Na prvom mestu, da donose neke pare, niko ih ne bi prodavao. Drugi razlog zašto niko neće hteti da kupi ovaj paket „akcija“, je u tome što se uopšte ne radi o akcijama već o pozicijama ili po Lyconet-u sada zvanim kao šoping poeni. Treći glavni razlog je da ovi šoping poeni nemaju niti donose neku vrednost. Pare u Lyoness/Lyconet-u dolaze od kupovine ovih precenjenih i posve bezvrednih poena kroz spomenuti premium paket Lyoness-a. Pare se tako razdele da najviše naravno ode vrhuški. Zabludela ovčica dobije ove šoping poene da se njima zanima i zanosi, verujući da će nešto zaraditi kroz njih jednog lepog dana, dok juri nove budale koje će uložiti isto kao i on/ona 240.000 dinara, u ime neke tamo provizije i nagradnih bonusa. A kad dođe u situaciju gde mu hitno treba novac, eto prave  slike i prilike koliko stvarno vrede.

Željko Milićević je ranije ostavio nekoliko komentara na čuvenom Lyoness ORF snimku. Neki od njegovih komentara:

Nije komentarisao već godinu dana. Ali je zato na postavljeno pitanje o oglasu:

ekspresno uklonio isti za manje od 24 sata. Link za oglas: http://www.kupujemprodajem.com/Akcije-Lyconet-AG-24612145-oglas.htm gde možete sami da se uverite da je nekada postojao i da je obrisan.

Ne sumnjam da će Lyoness naći način da zataška probleme poput ovih. Dovoljno je ubediti jadnu ovčicu da ne talasa tako što će joj vratiti polovinu od uplaćenih para, ili joj utrapiti neki od vaučera (po mogućstvu sa kratkim rokom trajanja). Ne treba isključiti i pretnje fizičkim nasiljem. Ipak je ovo Srbija, gde metode štangle i palice postaju svakim danom pravilo a ne izuzetak, tako da postoji i ta mogućnost.

Na kraju krajeva ostaje i sistematsko ispiranje mozga. Među biserima od komentara na youtube, jedan se „pohvalio“ svojim ulaganjem od 2000 evra u Lyoness, ali da nije u mogućnosti da ga radi. Sem što je uplatio svoj novac i uvukao familiju da i ona uplati pare, tako da su ukupno uplatili 6000 evra, prestao je da „radi“ posao. Nema veze što je od ukupnog uloga „zaradio“ samo 600 evra po sopstvenom priznanju, on sam je pun hvale za Lyoness „biznis“:




Nakon nekoliko komentara i međusobnih vređanja sa obe strane učesnika u raspravi, pojavljuje se predstavnik firme i moli gore pomenutog da prestane sa vređanjem i da obriše sve vulgarne komentare.

Rečeno-učinjeno, Marko je uklonio sve svoje komentare, a Petar je uklonio svoje. Ostala su samo obaveštenja o komentarima na mejlu. Sem poveće količine vređanja i psovanja, saznali se i po nešto korisno. Lyoness drži na oku onaj snimak na Youtube, prati svaki komentar. Sasvim sam siguran da posmatraju i ovaj blog. Od Marka sam saznao da bi rado samnom razgovarali putem palice i štangle, jer im po njegovim rečima „stojim na putu“.

Nadam se da sam makar malo pojasnio ovim primerom koliki je jak uticaj tog sistematskog ispiranja mozga kroz MLM treninge i seminare na pojedinca i grupu, u toj meri da oni i dalje veruju da će povratiti svoj novac, i da je sam biznis nešto najbolje na svetu. Potpuno iracionalno shvatanje za koje ne postoji ni jedno drugo logično objašnjenje sem već spomenutog sistematskog i unapred isplaniranog ispiranja mozga. Na taj način bilo koja MLM firma, ne samo Lyoness, ima skoro potpunu kontrolu nad pojedincima i lako može da utiče na njihove stavove i način razmišljanja. Više o tome u narednoj temi.

23 thoughts on “Koliko stvarno vrede Lyconet šoping poeni ?

  1. Druze, ja sam jos uvek tu, ali iskren da budem odustao sam od prepiranja odmah one veceri kad sam i uklonio komentare. Ja i dalje stojim iza svega sto sam rekao. Jedino sto nisam rekao, a ti si se za to uhvatio i spominjes kao cinjenicu, je to da sam ti pretio „stanglama“. Ja sam u prepisci koju sam obrisao, a ti imas pristup tome, rekao moju adresu i adresu moje firme. Evo ponovicu, Kralja Petra Oslobodioca 16, Stara Pazova. Pa ti dodji ako imas nesto da razresis samnom, ja bi, da mi je neko pretio. A posto si obican mali pacov koji samo sedi i blati sve i svasta, necu ti nista vise reci, jer si ocigledno niza sorta, i samo jedan u moru maloumnika koji jos uvek zive u 90′ godinama i ne veruje ni sam sebi. Samo cu te pitati zasto ne objavis ovo http://www.lyoness-corporate.com/en-US/Press/Press-Releases/PressRelease-Items/Lyoness-is-not-running-a-pyramid-scheme/ . Mozes cak da se prijavis da odes na press konferenciju u Bec i tamo da im izneses svoje cinjenice i da srusis kompaniju. Ja bi ti prvi zahvalio, ne govorim ironicno, jer bi spasao ljude od prevare. Ali, ponavljam, posto si obican bezmozgas ti neces razmisliti da li ta prica moze ili ne moze da se odrzi, nego je tebi samo u glavi da tu moraju neke pare da se daju i da tu „uvlacis“ ljude u nesto, da li mi uopste mozemo da pricamo na tu temu? Budi mi pozdravljen, za sve informacije i dalju komunikaciju imas gore adresu.

    1. Lyoness se uspešno opet izvukao da ne bude proglašen krivim za organizovanje piramidalne prevare na regionalnom, ali je zato pao na trgovinskom sudu (već nekoliko puta u poslednje 3-4 godine) kada je optužen za manipulativnu i varljivu poslovnu praksu i po toj pravosnažnoj presudi Lyoness je morao da vrati oštećenom 6000 evra plus kamatu za 3 godine. U Poljskoj je donesena odluka da svima koji su investirali do kraja 2014, Lyoness mora da vrati uložen novac. Slična odluka važi u Austriji tako da se Lyonessov ugovor po kome nisu dužni da povrate novac smatra nelegalnim i Lyoness mora da vrati celokupan iznos svakom ko zatraži povraćaj para, a ne 75% kako je neko vreme pokušano da bi se ućutkali nezadovoljni i obmanuti članovi. Pošto te odluke ne postoje van granica Austrije i Poljske, Lyoness je i dalje piramidalna-ponzi šema.

      1. Vidi se da ima smisla to sto pricas. Idi kucaj jos tekstova tipa „Kako se niko ne buni protiv Lyonessa, eeeej“ i „Zasto vise niko ne pljuje MLM kompanije, nisam valjda ja jedini pametan ovde“. Samo da bude jasnije ljudima koji citaju ovo, ja stojim iza svake svoje reci i svako me moze naci i proveriti to sto pisem. I ja to hocu. Jer sam u celoj toj prici. Ne toliko aktivno kao pre, ali jesam. Ne dozvolite da vas obmanjuje neko kome su izvor informacija predrasude i ko tacno zna kojim recima treba da se koristi da bi pridobio paznju i poverenje. Razmisljajte svojom glavom. Samo toliko.

        1. mi razmisljamo svojom glavom,ali tuga je to sto ti nemas tu privilegiju.
          Ako tvrdis da Lyoness nije prevara onda si ti jedan bedni mali lazov.A zasto vise nisi tolko u toj prici kada pretpostavljam da zaradjujes milione pa ti dosadilo jel?
          Verovatno ni ti nemas ni za kiflu

        2. Druze ti ako mislis da sam ja jedan mali bedni lazov ti me onda nadji i spasi ostale ljude od mene. Prosto. Ovako ne znam da li si smesniji ili jadniji. Ja, kao sto sam rekao, stojim iza svake svoje reci. U prici nisam jer sam obavestio sve svoje prijatelje, neki su usli, neki nisu, pa ovi sto su usli nisu toliko zeleli da budu aktivni, a ja nemam nameru da vucem nekog za rukav doveka i da ga guram u poslu. I onda sam shvatio da je bolje da pokrenem svoj biznis, da postanem preduzetnik, sto sam i postao, a Lyoness pogodnosti i dalje koristim, samo vise ne organizujem sastanke i ne zovem ljude na prezentacije. Sto nikako ne znaci da ja ne verujem u taj sistem. Prosta racunica, uzecu mene i moju firmu u obzir: ja dam mom drugaru besplatnu karticu (clanstvo u lyonessu je besplatno, nemoj da te neko laze da je drugacije), i on dodje kod mene u radnju i kupi ruzu za 150 dinara, i dobije 7% (koliko moja radnja daje popusta) popusta, i onda dodjes ti, nemas tu karticu, i platis tu ruzu isto 150 dinara i ne dobijes ni dinara nazad, ko je tu pametan? Samo mi daj jednostavan odgovor, mani se vredjanja i nebuloza, jednostavan odgovog zelim, ako je moguce. Pozdrav

  2. Da ne ostanem nedorecen, nisam u prici jer smatram da je multi level marketing za osobe od prilike u starosnoj dobi od 45 pa na vise godina. Iz prostog razloga jer tom poslu moras maksimalno da se posvetis i da imas jako dobar stomak za to, jer smo mi zemlja u kojoj zivi preko 50-60% idiota i debila koji glasaju za Vucica i koji gledaju razne rijalitije i razmisljaju guzicom a ne glavom, i otuda losa prodja lyonessa jer ti coveku kad kazes „Evo ti dzabe kartica, pokazes je tu i tu i ustedeces nesto, i ako je nekom preporucis imaces neke sitne zarade od toga“ on te pogleda belo i kaze „Necu.“. E zato vise nisam tu.

  3. A ti upisi gore svoje ime ako smes, nemoj se kriti. Najveca pobeda u zivotu je kad smes jasno i glasno da kazes sta mislis i da se ne krijes. Ja apsolutno nemam problem ko god da mi dodje na vrata jer znam da nikad nikog u zivotu nisam zajebao za 5 dinara. Ovde se prepirem sa vama jer sam ja prvi bio kao vi, u nista verovao nisam, ali kad sednes i razmislis i izracunas, ovde nema pola posto prevare. Ljudi, oni zaradjuju 0.1% od svake kupovine od svakog clana, tj. od preko 5 miliona clanova. Da li vi stvarno mislite da ce oni nekog da zajebu za 300-500-2000 evra?

  4. Pa vidi ovako prijatelju.
    To sto si rekao da je clanstvo u Lionessu besplatno je jedna VELIKA LAZ.Dakle u startu si se zajebao i slagao.Zasto ovo kazem,zato sto sam imao kontakt sa covekom pre tacno 5 godina koji je probao da me uvuce u to.Bila je prica kao o nekom poslu koji je dobra prilika.Kada sam saslusao laprdanje tog lika nisam znao dal da placem ili da se smejem.Posto sam se tada bavio nekom prodajom ali ne MLM prodajom,on je trebao da kupi nesto od mene sto je kostalo 300 eura,ispricao je pricu o milionima,naravno nije imao ni pice da plati.E sad vidi,da bi se uslo u taj nazovi „biznis“ preporuceno ulaganje je bilo 7 pozicija po 50 eura ukupno znaci 350 eura.
    Tolko o besplatnom clanstvu.Kao prvo u Lionessu i SC netu koji je samo kopija ovog prvog niko ne zivi od popusta nego od kapara,mozda zvanicno sada clanstvo jeste besplatno ali daju ti clanstvo da bi posle pokusali da te ubede da pocnes da pravis „posao“ a to mozes samo preko ulozenog novca odnosno kapara.
    Slatkoreciva prica o velikom novcu zaradjenom na lagan nacin,milionima avionima itd.Samo nastupanje za takve firme je da se ljudima smuci,ako se bavis slicnim stvarima onda te otvoreno prozivam da si prevarant.Ako kazes da nisi objasni kako funkcionise tvoja firma,ako je kopija Lionessa nemamo sta da pricamo.
    O tim famoznim popustima nemoj me samo zasmejavati,kao sto rekoh od toga niko ne zivi a a ko znas poslovanje Lionesa i slicnih firmi vrlo dobro znas da je teska prevara u pitanju a pretpostavljam da si ovde dosao da mesetaris.Mozes pricu prodavati ljudima nedovoljno inteligentnim i nedovoljno informisanim ,ja sam te sisteme odavno prostudirao,da sam hteo da se bavim prevarom onda bih usao u neki od tih sistema,ali za to stvarno treba imati stomak,gledas ljude u oci i pricas im bezocne lazi.Stomak je zaista potreban.Ako si uvukao samo jednog coveka u takav sistem onda si ga i zajebao,tako da ne govori o tih 5 dinara nikoga da nisi.Lioness i SC net su najogavnija piramidalna sema uvek sam rad da ti i matematicki to dokazem,mada samo malo ukljucis mozak i sve je jasno.Zakon se jos nije ozbiljno pozabavio takvim semama,ako se tvoj posao svodi na samo to da uvodis nove ljude koji ce ti placati kaparu,clanarinu,pretplatu kako god to da nazoves je cista ,najcistija moguca piramida.
    Eto,imas sansu da predstavis svoju firmu i da vidimo cime se bavis.Ali kao sto rekoh ako je to sa karticama i popustima sve je vec odavno jasno.
    Imenom i preizmenom nema potrebe da se predstavim jer ja sam ovde samo da skrenem paznju ljudima da ne dopuste sebi varanje od svakojakih hohstaplera a ne da promovisem svoj biznis.Ti da bi promovisao svoj biznis je neophodno da to uradis.A ovo ti dodje kao marketinski blok.
    Pa izvoli…

    1. Nema moj posao nikakve veze sa Lyonessom, u pitanju je prodavnica. Nemam nameru da se sa tobom ovde objasnjavam, kad ti ja kazem da je besplatno clanstvo i da je glavni izvor finansiranja Lyoness-a procenat koji uzima od svake kupovine, ti me demantujes recima „E sad vidi,da bi se uslo u taj nazovi „biznis“ preporuceno ulaganje je bilo 7 pozicija po 50 eura ukupno znaci 350 eura. Tolko o besplatnom clanstvu.“ Da li uopste razmisljas sta pises? To ti je ko kad bi ti ja rekao da na pijacu mozes da odes da razgledas za dzabe ali je PREPORUCLJIVO da ipak poneses neke pare ako hoces nesto da kupis. Slobodno me prozivaj, ja sam ovde taj koji je ostavio kontakt adresu i slobodno moze svako da proveri ovo sto pricam. A ti si taj koji sve ima u malom prstu a kladim se da zivis prosecan zivot, kakav i zive ljudi koji „sve znaju“.

  5. Sjajno.Pretpstavljam da si ti veliki mag preduzetnistva,pa si propustio VELIKU sansu za milione u Lionessu i onda si otvorio prodavnicu.Odlicno.Sve si rekao prijatelju.Ko god ima malo mozga dalje i ne treba da gubi vreme s tobom.
    Sad mi samo ovo objasni.
    Rekao si da je glavni izvor finansiranja Lionessa procenat od kupovine (sto ne znam kolko moras da budes pokvaren i namazan da izjavis)
    Objasni jednostavnu matematiku:
    Zasto se onda uzimaju kapare?
    Zasto se posto se kupovina desi onda lako i brzo ne raspodeli to sto se potrosilo ,pa svakom svoj procenat od kupovine i milina?
    Zasto?
    hajde matematiko moja.
    Vidi prijatelju,kakav god zivot da vodim ,vodim ga postenije nego ti.
    Bavim se IT strukom,imam finu platu,nisam milioner ako te to zanima ali mi i nista ne fali.
    Medjutim jedna meni draga osoba je uvucena u sektu zvanu SC net ,sto je isto sto i Lioness,radi 3 god,puko je oko 3-4 000 evra na tu prevaru,Ali ne vredi ga ubedjivati,naseo je na vase fore o milionima itd.
    Dakle da se vratimo na matematiku
    hajde
    KAPARE
    ZASTO?

    1. I ti mene ne mozes otvoreno prozivati da sam ista jer si ti skriveni lik. Otvoreno prozivas nekog kad stojis iza imena i prezimena koje dobijes po rodjenju prijatelju moj. Ne brini, necu ja nikog traziti niti traziti neka objasnjenja, ja znam gde sam i sta sam i sa svim ljudima koje sam „uvukao“ sam u odlicnim odnosima jer smo se jednostavno slozili da u Srbiji „nema leba“ od MLM-a, ne zbog toga sto Lyoness ne funkcionise, nego sto smo napacen narod koji nikom nista ne veruje. Ne krivim narod zbog toga, ali ga krivim jer ne sedne i ne razmisli o tome, ili bar pita nekog „strucnjaka“ nego svi imaju pametne kumove, komsije ili ko zna kog koji „zna nekog ko zna nekog koga su jednom zajebali, piramida“, za to ih krivim. Treba se utopiti u sivilo, raditi za 25-30 000 i ne talasati puno, ne daj boze da spomenes da ti je zelja da zaradjujes 1500-2000 evra mesecno, ti si odma lud. Takva smo drzava jebi ga. A sto se tice kapare odgovori ti meni, DA LI TE NEKO TUCE PO GLAVI DA ISTA UPLATIS? I odgovori mi na jos jedno pitanje DA LI TI IKO BRANI DA POTROSIS TO STO UPLATIS? Ne znas nista ti o Lyonessu, to se vidi. Ti si samo cuo da ti je neko, ko zna ko, rekao da treba da uplatis 350e i sad to ne izbijas iz glave. Znam da ti nista ne fali, to i jeste sustina zivota u Srbiji, samo da nista ne fali, da ima da se pojede i da se spava u toplom, sta ce ti vise? 🙂

      1. 🙂 Bitno je da nismo gladni i da nam je toplo. To je nas moto. Cim covek spomene nesto ambicioznije, odmah gradimo negativan stav. Sto je bas meni to spomenuo? Samnom da gradi biznis? Sta on ima od toga(to je prvo pitanje, nedaj boze da neko zaradjuje od nas) On da gradi neki biznis, sto bi ga ja zanimao? Garant hoce da me uvuce u neku prevaru. Pazljivo sam procitao ceo tekst i svaki vas komentar. U potpunosti se slazem sa Markom. On je ulozio 6000 eur (3 premium clanstva) I izasao iz posla, ali i dalje ne pljuje po kompaniji, jer tacno znam o cemu prica. Jednostavno kao i svugde, koliko radis toliko i zaradis, a ovde je to jako tesko raditi, moras I ti prvi da dajes dobar primer, da drzis nesto, da vozis dobra kola, da ljudi prvo vide kako ti zivis da bi ti verovali. Na primer, onaj oglas sto ste okacili „Lyconet AG akcije“ od onog lika. Zapazio sam da tamo u balance programu ima samo jednog Lyconet Marketera iza sebe(verovatno neki drugar) upravo taj koji navodno prodaje akcije. On je uplatio 240.000 I mislio je da ce to samo od sebe kroz neko vreme da mu napravi neke pare. Naravno da nece. Ovde se pare prave na zdravoj osnovi. Lyoness ti placa za svaku preporuku, za jednu preporuku imas trajni benefit, dokle god ta osoba koristi tu karticu. Znaci taj covek da bi zaradio neke pare, mora da napravi neku mrezu potrosaca. E to je greska ljudi, sto oni rade ovako: Uzmem premium clanstvo I jurim ljude koji ce to isto da urade. Ok, dokle god bude novih premium clanova, bice provizija, ali sta kad onaj tamo 10-ti ne bude uspeo nijednog da nadje. Tada prestaju provizije, I ta osoba krece da pljuje Lyoness jer ne dobija novac vise. Logicno, Ovde zarada ide iskljucivo iz partnerskih firmi, na zdravoj osnovi. Znaci dolaze i dolaze novi Premium Marketeri, ali jedan od njih mora napraviti mrezu potrosaca, ne marketera, nego potrosaca. Mora da se desava promet da bi to moglo da funkcionise, a ne samo da se jure premium clanstva. Da bi Premium Marketer napravio biznis, on naravno mora da gradi svoj tim Marketera, I mora i da preporucuje ljudima koji ce biti potrosaci i provlaciti svoje kartice u partnerskim firmama, jer odatle sve pocinje. I naravno, zato Lyconet Premium clanovima otkljucava „Merchant Marketer“, mogucnost da registruju i umrezavaju partnerske firme i sklapaju partnerstva. Tada pocinje zarada. Npr ja preporucim Lyoness soluciju nekoj partnerskoj firmi kao sto je PerSU(lanac od 140 marketa). Taj Persu u svakoj svojoj prodavnici ima buntove kartica i deli svojim potrosacima loyaliti karticu sa kojom ce imati povrat novca svaki put kada pazare kod njega, a sto je najbolje, I kada budu pazarili u bilo kojoj drugoj partnerskoj firmi (400firmi u Srbiji, 75.000 u svetu), znaci i kad njegovi kupci budu pazarili I kod njegove konkurencije, npr Maxi, on ce zaraditi. I sad npr, ja sam kao Merchant Marketer registrovao PerSu, I PerSu je kroz godinu dana napravio mrezu od 15.000 potrosaca(POTROSACA prvenstveno, 15% od toga su cak i Marketeri). Znaci ja sam registrovao npr vlasnika PerSu-a I njegovu firmu. Samim tim sam Lyonessu doneo novu partnersku firmu u kojoj se moze obavljati promet, Lyonessu sam doneo novih 15.000 ljudi u sistem, novih 15.000 korisnika. Persu-u sam onda samim tim doneo 15.000 stalnih potrosaca, dobio je reklamu, I svakim danom nove potrosace. I zasto me onda Lyoness ne bi nagradio za to? Jel tako? Logicno da cu dobijati proviziju dokle god se taj promet obavalja, u odredjenom procentu od istog. Kraj price, nema prevare nikakve. Svima dobro, Lyonessu, Partnerskoj firmi i meni. Svaki mesec kada partnerska firma uplati rabate, novac se proknjizava I raspodeljuje na ljude koji su zasluzni iskljucivo za stvaranje tog prometa. A piramida, pa mi ceo zivot zivimo u piramidi. Drzava je jedna velika piramida, svaka firma u kojoj radimo je piramida. Samo to niko ne spominje tako, jel da. A ljudi koji se zamlacuju samo time da jure nove Premium clanove da uplate avanse, ti se nece leba najesti, jer ako ja nadjem 3 Premium clana, I od ta tri, dvoje ubace jos jednog, treci npr nijednog, I posle vise nijednog, tu onda ni nema zdravog osnova da vam nakon toga Lyoness nesto placa. Poenta je napraviti mrezu potrosaca, jer sve pocinje od prometa a ne od avansa, a avans sluzi samo da kada napravite mrezu npr vecu, onda cete zazaliti sto nise poceli sa premium clanstvom, jer kada mreza bude pravila ozbiljan mesecni promet, manje jedinica ce vam Lyoness isplatiti. Ali nikad ne znas ni svoj potencijal, potencijal prometa, pa zato neki ljudi pribegavaju da uzmu sto vise jedinica u pocetku sa velikim ocekivanjima, pa ne uspeju da izgrade mrezu koja ce praviti promet I onda naravno ne mozete da ih naplatite, ali neko i uspe. Npr Marko je to uradio, I zahvaljujuci mentalitetu u nasoj drzavi, nije uspeo da napravi mrezu, I izasao je iz toga, ali ne krivi Lyoness, nego mozda sebe ili jednostavno ljude, jer je ovde stvarno tesko graditi takav biznis. Ali cak i tako posto nije uspeo, on nije izgubio tih 6000eur, nego ce ih vratiti kroz svoje kupovine I kupovine ljudi iz svoje mreze u zavisnosti koliku je mrezu napravio. Kroz benefit vaucere ce isplatiti svoj ulog. Do poslednjeg dinara. Jedino je malo zajebano sto npr vidis da ti ne ide, I ne mozes da kazes, e meni ovo ne ide, vratite mi pare. Pa kad pogledate, u koji god biznis da ulozite pare, znate i sami da je to rizik, ili uspe pa zaradite mnogo vise, ili ne uspe, ali znajte da ste onda ako ne uspe, sigurno pukli te pare I necete dobiti nista nazad. E ovde cak i ako ne uspete, naravno nece vam ni Lyoness sutra isplatiti novac, ali bar ce za razliku od drugih poslovnih investicija, vratiti taj novac kroz vase kupovine koje cete svakako kroz godinu dana obaviti. On ce svakako ziveti i sipati gorivo, jesti, pazariti itd. A to vam provereno nijedna druga investicija nece omoguciti. Ili dobijes vise, ili pucas sve. Tako da taj Zeljko Milicevic nije nista bukvalno uradio, I ocekivao je da ce na ulozenih 240.000 da sedi kuci i gleda TV, za godinu dana imati 600.000.

        1. ti si covece samo jedan glupi hohstapler koji je posle ovolike price ovde nije procitao ocigledno nista ili malo.
          Drzava i firme nisu piramida i to sto si rekao nema nikakve veze s mozgom.To su te naucili tvoji tupavi i pokvareni mentori kako bi imao nesto da lupetas posto nemas 2 grama mozga da izmislis nesto svoje.
          Sto se tice Lioness kao i SC neta tu se ne radi ni o kakvoj firmi niti poslovnoj prilici niti tome da ljudi koji nece da rade ne uspevaju.Ovde se radi o klasicnoj navlakusi za naivne,pravoj piramidalnoj semi gde osnivaci uzimaju pare na racun kapara koje se nikada potrositi nece.
          Dakle vec je o tome pisano ovde dosta puta a ako ti i posle svega toga zatvaras oci i ne otvaras mozak to znaci da si teski retard,da si naveo neku poslovnu delatnost koja je zaista takva o tome se moze i diskutovati ali o klasicnim prevarama nemamo sta da pricamo.Posto ti i tebi slicni nisu poslovni ljudi,tako da nemoj sebe i druge u tim piramidama stavljati tamo gde ne zasluzuju,vec ste svi vi najobicnije lopovcine ,prevaranti i hohstapleri.
          No najteze je to sebi priznati.
          niko se od vas nije ostvario ni u jednom poslu sem u prevarama zar ne?
          Tuzno je sto uopste postojite i sto imate smelosti da svoj jad,neobrazovanost,pokvarenost i zlu nameru javno iznosite.

      2. Ti si druze pod jedan nedojeban…nadji nesto seksualno a da nine tvoje molim te…drugo odvratan si…trece misina si nasakrivenija…jezik ti se vuce po plocicama dok kenjas…ne verujes ni sebi…placas sve po cenama od 100% i plasis se sebe da nisi u pravu. Druze..nebio ti u kozi! Mare care odro si karu o skrivenog…zamisli sta bi bilo da je javan hahahha

        1. ooo, de si Deki glupane?
          Ajmo ispocetka.kolko radis dugo Lioness i koliko zaradjujes?
          Pricano vise puta a ti mali debilcicu utuvi to sebi u glavu ako mozes jer verovatno ti lakse udje u dupe.Tvoj gazda Hubert kada ne bi uzimao kapare bi firmu zatvotio u roku od mesec dana pa svi tvoji soping oeni,kupci,formula 1 i ostale p materine ne bi vredele ama bas nista.Da imas mozga znao bi motiv nas a ne zvao nas hejterima.Verovatno tebi nista u zivotu nije sveto pa mozes da gledas kako neko vara,otima narodu,pljacka.verovatno kad bi gledao da neko siluje dete na ulici prstom ne bi mrdnuo jer to jelte tebe ne dotice.
          E vidis nas ovde dotice.Ne mozes ispraviti sve nepravde u zivotu ali mozes da probas da popravis bar neke.U zivotu sam se uvek borio protiv ljigavih ,pokvarenih i losih ljudi koliko sammogao i boricu se.Da li sam zbog toga hejter?
          A gde cemo tebe da stavimo?Mali sitni lopovcic ,bez mozga,bez svesti,bez casti ,kome nije strano da laze i krade.Pogledaj se malo u ogledalo pa se onda usudi da nekom nesto kazes .Sitne isfrustrirane spodobe koje misle da je zivot kad nekom maznes koju paru da imas u dzepu i zavuku negde djoku da se istresu

        2. Eee ovo da se uslika i da se pusti u centralu lajonesa!!!!!Nek vide kako njihovi promoteri pišu gadosti i gube vreme umesto da dovlače nove članove. Imate na yt prezentacije gospodina Daničića ali dobro i slike i textovi će sve kazati. Božeee Dejane,grofe od Aranđelovca zašto brukaš firmu ovako drskim nastupom? Jaooooo,ja sam u šoku,zašto si tako nepristojan ? Ja mislio u Lajonesu sve fini ljudi a ti Dejanče tako? Dejanče ako nastaviš da vređaš zvaću centralu i kazaću Dejan što njače kroz nos umesto da radi vredno,vređa preko neta ljude ! Ima uši one klempave da ti zavrnu Hubert i kancelarija 😂😂😂. Molim te Deki budi uljudniji,kakvo te treskanje kare – izvin’te na izrazu spopalo u 5 ujutru ? Šta je nema više žrtava a ?

  6. I ja sad tebi do sutra mogu da odgovaram na pitanja, tebi je ispod casti da priznas da sam u pravu. Takvi ste vi programeri, najpametniji cvikerasi koje mrzi da dignu guzicu iz stolice nego se kriju iza laznih imena i pljuju po svemu.
    Evo ti odgovori:

    Zasto se onda uzimaju kapare?
    Kapare se ne UZIMAJU, kapare se dobrovoljno UPLACUJU na racun u banci.
    Zasto se posto se kupovina desi onda lako i brzo ne raspodeli to sto se potrosilo ,pa svakom svoj procenat od kupovine i milina?
    Kad se kupovina desi sve se raspodeli ODMAH.

    Postenije ne vodis zivot od mene jer ja u zivotu nisam nikog za nista zajebao niti ikome ista dugovao. A ti besni iza kompa, radi svoj neki posao od kuce, ali tako je. Gledaj da imas za kiriju, a dete ako bude bice, jebi ga, odvajace se od usta.

  7. hahaha
    kakav si ti smesan lik prijatelju.Vidis tu zelju sto imaju ovi koje si pomenuo da zaradjuju 1500-2000 evra mesecno ja sam ostvario.
    Ali verovatno tako sto sam sedeo ispred TV a i gledao rijaliti program,ili sam isao na mitinge Vucica,a pre njega Tadica,Slobe i Vuka.
    Hahahaa
    Ali sad ces verovatno reci,samo tolko?
    Kao prvo ko ti je dao za pravo da prozivas druge ljude i sudis o njihovim zeljama u zivotu?Neko je srecan sa 200 eura mesecno,neko sa 2000 a neko nije srecan ni sa 2 miliona.Samo ti si mnogo ogranicen da bi uopste mogao razmisljati o tome.
    Pricas o Lionessu kao o nekoj dobroj firmi,a onda na moje pitanje ne znas i ne smes ni da beknes jel znas da ces da se uvuces u klopku iz koje nema izlaza.Znas da je prevara u pitanju.Kao nema ovde leba za to.Hahahaha
    Prijatelju,koliko si ti knjiga procitao u zivotu?Ja mislim da nisi vise od dve.
    Prvo moras malo da se edukujes da bi nesto mogao diskutovati.
    Dokazano da njavise prevare,piramide,igre na srecu i slicne stvari najvise prolaze u zemljama sa losim standardom.
    Mislis da bi neko u Svedskoj i slicnim zemljama obratio paznju na to?Bas ovde je pogodno tlo.A ako nisi uspeo znaci i da si i za to nesposoban.
    Sta prodajes?Cvece?
    Na pijaci?Pravi si biznismen ,divim ti se
    hahhhahaha
    I ti prozivas ljude koji gledaju rijaliti i glasaju za Vucica?
    hahahaahahaha
    Ti si jos gori od njih,slep kod ociju.
    Savet:
    knjigu u sake.Edukuj se,imas da biras: matematika,fizika,informatika,pravo,ekonomija,astronomija itd.
    Pa lepo postanes neki ing ili doc ili prof pa se zaposlis u nekoj lepoj firmi ,bavis se intelektualnim poslom i zaradjujes fine pare.
    Uh,al sta ja to tebi pricam
    za to treba ipak imati malo mozga….

    1. Vidim po tom „hahahahahahahahahahahahahaha“ koliko imas mozga.
      Polako, nemoj samo da razvalis tastaturu. Nije problem, mene nece ljudi toliko shvatiti kao tebe, ti ipak pricas tim jezikom koji vecina razume. Ali ja ipak stojim imenom i prezimenom iza svih ovih recenica. A ti si samo obican programer cvikeras sa ogromnim kompleksima, koliko mogu da zakljucim, pa bi se ti ovde svadjao i pokusavao na sve nacine da me „taknes“ da se ja spustim na tvoj nivo. To se nece desiti. 🙂 Pozz

      1. To sto ti stojis iza toga „imenom i prezimenom“ ne mjenja stvar da si ipak obican prevarant.

  8. sad si me opet zasmejao
    kasno je treba da se spava a smejem se.
    Nemoj molim te samo da pricas o nivou.Pa koji nivo ima covek koji se bavi najgadnijim prevarama?To sto si stavio ime i prezime znaci da si u pravu?Pa i ovi ucesnici rijalitija su svi sa imenom i prezimenom.Mozes da probas da se ubacis,jedino tako ti mozes zaraditi neke pare.Probaj,za to ne treba imati nimalo mozga samo zelju a ti si pravi kandidat
    a to sto mislis da svi kooji se bave IT strukom nose cvikere i slabi su fizicki,uopste ne znas koliko si se prevario
    No i to govori o tvojoj inteligenciji
    Uzivaj u neznanju i samo da t ikazem,neces se ti ovde leba najesti
    hahahaa

Zatvoreno za komentare.

Gore ↑