Ova tema namenjena je svima koji bi da se oprobaju u Herbalife sistemu mršavljenja, praćeno konzumacijom čuvenih šejkova, tako da ako ste jedna od onih osoba koju muči to uobičajeno pitanje „kako smršati ?“, ili se vodi krilaticom  „smršaj lako“ uz Herbalife, za takve preporučujem da prvo pročitaju ovaj članak pre nego što se bace na ispijanje tog čuvenog magičnog praška.

Stop Herbalife GMO hemiji

Ako vas Vitki Gurman nije dovoljno razuverio u hemijski sastav spomenutog praška i mutne radnje oko dotične firme u Srbiji, možda će Vas mišljenje inostranog licenciranog nutricioniste konačno ubediti da se klonite ove hemije i same kompanije.

Sastav Herbalife šejka formula 1Dakle šta je to što ulazi u sastav Herbalife šejka (na slici ispod tabela deo koji počinje sa reč INGREDIENTS):

Protein soje (Soy Protein Isolate) – denatuirsan GMO protein. Brojne veštačke arome, posebno MSG, se dodaju ovom proteinu

Kukuruzne mekinje (Corn Bran) – GMO (genetski modifikovan kukuruz)

Veštačke arome (Artificial Flavor) – nema ni p od prirodnog

Boja karamele (Caramel Color) – isto kao i prethodno

Sukraloza (Sucralose) – Veštački zaslađivač, sintetički proizvod nastao prvobitno u nameri da se pronađe novi pesticid. Inostrana studija pokazala je da ima teške posledice po ljudski organizam.

Sojin lecitin (Soy Lecithin) – Toksična GMO emulzija i zašto je treba izbegavati

Ulje od kanola repice (Canola Oil) – Repica koja se gaji po Kanadi i Americi sadrži u sastavu svog ulja dugolančane masne kiseline, za koje je utvrđeno da uništavaju omot sfingomijelina oko nervnih ćelija u mozgu i dovode do degenarcije mozga tj. bolesti nalik oboljenju ludih krava. U najgorem stadijumu oboljenja mozak podseća na švajcarski sir. Oboljenja koja se takođe vezuju za upotrebu ulja od kanola repice su gubitak vida i širok spektar neuroloških poremećaja.

Karaginan (Carrageenan) – kancerogena toksična emulzija. Razara ljudske ćelije, dovodi do stvaranja tumora i probavnih poremećaja.

Herbalife nije zainteresovan za vaše zdravlje i vašu težinu. Jedino što ga interesuje jeste profit i zato pravi napitke sa ovim sastojcima jer su jeftini za proizvodnju i uvoz iz Kine. Prosto naivnoj raji uvaljuju zaslađenu hemiju male nutricione vrednosti, praćeno toksičnim i kancerogenim materijama. Zapitajte se kakvom riziku izlažete sebe i svoje buduće/sadašnje potomstvo konzumacijom ove marketinški prenaduvane smeše.

Dodatak (17.02.2016): Pošto je ovoj temi naglo skočila popularnost u poslednjih par dana, preporučujem svim zainteresovanima da posete sledeći sajt https://www.factsaboutherbalife.com/

Takođe preporučujem da pogledaju sledeći insajder snimak gde jedan od vodećih članova upravnog odbora Herbalife-a sam kaže da je sve prevara

Američki senator zatražio strogu kontrolu Herbalife-a i nazvao kompaniju piramidalnom šemom

Odličan tekst hrvatskog studenta o Herbalajfu i njegovom nastanku – zahvaljujem Gargamel-zabjelu na linku

Za zombifikovane Herbadronove koji su se zalepili za Herbalife poslovnu mogućnost evo video klipa gde žrtve Herbalife-a iznose svoje bolno iskustvo:

Kad budem mogao odradiću prevod za oba video klipa za one koji neznaju engleski jezik.

Distributerka Herbalife-a govori kako su Herbalife proizvodi uticali negativno na njeno zdravlje, zdravlje njenog muža i njene dece

Mišljenje jednog bodibildera o Herbalife-u – hvala Tamari1990 na linku

Još jedan koristan link o razotkrivanju Herbalife-a – http://balkankomuna.com/poznati-sarlatani/herbalajf-ovde-su-dokazi-slabi/

Velika vest: Herbalife se nagodio sa Federalnom Trgovinskom komisijom, plaća 200 miliona dolara nagodbe

Advertisements