Još sam živ, ne dižite paniku

Izvinjavam se ako sam zabrinuo bilo koga, uzeo sam nenajavljeno poduži odmor, i to od svega.

Skupilo se tokom godina, nije lako već šest godina držati se ove tmurne materije, ispiračice mozga, poznatije kao mrežni marketing, čitati tuđa iskustva, gledati kako ljudi bacaju pare bez razmišljanja, kako kriminalci slobodno šetaju i varaju bez posledica u državi koja se raspada po svim merilima.

Još je privatna / poslovna sfera uzela danak, pa sam prosto digao ruke od bilo čega u vezi MLM-a ovih nekoliko meseci. Znam da sam ostao dužan gomilu tekstova, eno stoje i čekaju da ih dovršim i objavim. Treba tu i opet upozoravati na nove prevare poput ove Inface, gde su se skupili na jednom mestu pojedini iz SCneta, neki bivši iz Onecoina a sa jednim ciljem da opet pljačkaju naivne budale.

Tako da, eto me nazad za koju nedelju, osim ako me još nešto ne izbaci iz takta.

P.S.

R.I.P Gru

5 thoughts on “Još sam živ, ne dižite paniku

  1. Svaka cast kralju!
    Nevjerovatno humanu stvar radis 🙂
    Postoji li neki nacin da se donira novac za ovaj blog?

    1. Jos jedan lazni nik? Ako si pravi onda mozga nemas da za ove budalastine dajes pare. Ali ipak mislim da se grupa anti ljakse anti multiplicirala da malo uvede zanimljivodti na blog. Gori ste od kurira. Hahaha

  2. samo ti sej mrznju,nista drugo i ne znas da radis

  3. U CG je trenutno aktuelna Profitt App aplikacija tj klasicna piramidalna shema uzimanja novca od naivnih ljudi.Ako „iskopate“ nesto interesantno za tu temu volio bih da objavite.Pozdrav iz CG.

  4. Kaži nam ti nešto malo više o tome, nemoj sve AntiMLM na gotovo da nam sažvaće. Ovaj blog je slobodan blog gde može svako dobre volje da doprinese nekim korisnim komentarom a na žalost i mnoge barabe ga zloupotrebljavaju za pokušaj promocije nekog svog MLM sranjca…

Zatvoreno za komentare.

Gore ↑

%d bloggers like this: