Od komšija stižu vesti da se sprema tužba protiv Herbalife-a:

Pozdrav, radio sam Sjebalajf punih 8g. izgubio preko 20000 EUR i sada spremamo tužbu nas 5 iz HR. Odvjetnici su angažirani i ako prođe sve kako treba nadam se da startamo jako skoro, još ove godine.

Sjebalajf naziv je skroz na mestu, i ne važi samo za Herbađubre već i za ostale kompanije sa MLM paketom jer je njihov cilj da vam ili preko vas nekome doslovce sjebu život, bogateći se na leđima lakovernih pojedinaca i njihovih porodica, prijatelja, poznanika. Nadam se da će komšije uspeti u svojoj nameri da odgovorne za ovu prevaru izvedu pred sud i koliko toliko povrate svoj novac.

Pozivam osobu koja mi je ostavila informaciju o tužbi da ostavi malo više informacija o svom učešću u Sjebalifu u komentarima, koliko god može a da mu ne napravi problem oko tužbe. Isto tako moram da pitam da li je bilo pritisaka i pretnji od strane rukovodećih lica Sjebalajfa u Hrvatskoj, i da li su ta lica upoznata da im se sprema tužba.

Dopuna: U Hrvatskoj je već krenula jedna tužba, nisam siguran da li moj kontakt misli na nju ili je u pitanju zaseban slučaj.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prva-tuzba-u-hrvatskoj-protiv-herbalifea-zagrepcanka-44-na-njihove-sam-proizvode-potrosila-35000-kuna-trazim-da-mi-vrate-novac-i-necu-odustati/6015961/

Advertisements