Potrebni dobrovoljci

Kako naslov kaže potrebni su mi dobrovoljci. Imam strašno bitan materijal o nama veoma poznatom MLM-u koji bi hteo što pre da objavim ali sam pritisnut obavezama sa svih strana. Hteo bi da se taj materijal što detaljnije obradi i prezentuje na ovom blogu. Ne želim da zbrzam sve i da ispadne bezveze nego da se kvalitetno i argumentovano pokriju svi bitni aspekti. Razlog zašto pišem na ovaj zagonetni način jeste da ostavim taj naš poznati MLM da lupa glavom i nagađa o čemu se konkretno radi. I da ne bi mogao da preduzme neke preuranjene korake.

Od dobrovoljaca bi prihvatio samo višegodišnje učesnike bloga kao što su: Antiprevarant, Sinisa, Superhik, Sanja, Ana, Zvezda….za one koje znam da nisu deo drugog tabora niti su u fazonu Teodosijevića.

Što više zainteresovanih tim bolje. Javite mi se na email pa da se dogovorimo šta i kako.

 

6 thoughts on “Potrebni dobrovoljci

  1. Tu sam, nego ne mogu da nadjem e-mail adresu na koju da se javim :))

  2. poslao mejl.
    Sanja,verovatno ce ti se javiti AntiMLM sa adresom ovde:)

    pozz

  3. Posalji nam svima na nase meilove. I ja sam u guzvi sa vremenom, ali nacicemo vremena za ove mudrace sto zive finansijski nezavisni i uzivaju u svom slobodnom vremenu.
    Mi smo budale sto radimo a oni su pametni i uce druge kako da uzivaju kao oni.

  4. Hristos vaskrse, svima srecan uskrs, pa i nasim mlm-asima. Da budu malo pametniji i misle i na druge a ne samo na sebe i svoj dzep.

Zatvoreno za komentare.

Gore ↑

%d bloggers like this: