Potrebni dobrovoljci

Kako naslov kaže potrebni su mi dobrovoljci. Imam strašno bitan materijal o nama veoma poznatom MLM-u koji bi hteo što pre da objavim ali sam pritisnut obavezama sa svih strana. Hteo bi da se taj materijal što detaljnije obradi i prezentuje na ovom blogu. Ne želim da zbrzam sve i da ispadne bezveze nego da se kvalitetno i argumentovano pokriju svi bitni aspekti. Razlog zašto pišem na ovaj zagonetni način jeste da ostavim taj naš poznati MLM da lupa glavom i nagađa o čemu se konkretno radi. I da ne bi mogao da preduzme neke preuranjene korake.

Od dobrovoljaca bi prihvatio samo višegodišnje učesnike bloga kao što su: Antiprevarant, Sinisa, Superhik, Sanja, Ana, Zvezda….za one koje znam da nisu deo drugog tabora niti su u fazonu Teodosijevića.

Što više zainteresovanih tim bolje. Javite mi se na email pa da se dogovorimo šta i kako.

 

6 thoughts on “Potrebni dobrovoljci

 1. Tu sam, nego ne mogu da nadjem e-mail adresu na koju da se javim :))

  1. Poslao sam ti materijal na email sa kojim si registrovana na blogu. Ako nije taj kontaktiraj me preko Kontakt stranice.

 2. poslao mejl.
  Sanja,verovatno ce ti se javiti AntiMLM sa adresom ovde:)

  pozz

 3. Posalji nam svima na nase meilove. I ja sam u guzvi sa vremenom, ali nacicemo vremena za ove mudrace sto zive finansijski nezavisni i uzivaju u svom slobodnom vremenu.
  Mi smo budale sto radimo a oni su pametni i uce druge kako da uzivaju kao oni.

 4. Hristos vaskrse, svima srecan uskrs, pa i nasim mlm-asima. Da budu malo pametniji i misle i na druge a ne samo na sebe i svoj dzep.

Zatvoreno za komentare.

Gore ↑

%d bloggers like this: