Slika koju upravo gledate predstavlja uslove korišćenja za OFC konverziju „jednoparica“ u akcije firme (pisano u ovoj temi). Da se primetiti da je tekst jedva čitljiv, jer je sav zbijen uz odsustvo bilo kakve forme i oblika. Ne treba biti Ajnštajn da bi se našao odgovor na pitanje zašto je to tako. Ruja ne želi da njeni sledbenici vide sledeće:

9. FUNCTIONALITY NOTIFICATIONS/THE NATURE OF THE OFC
..
9.1.3. Are NOT a financial instrumentor an equivalent;
..
9.1.7. Hold NO monetary value;

9.1.8. Are NOT an asset;
..
9.1.10. Are ONLY accessible on the independent platform (onecoinofc.com) provided through the OneLife Network official website as hereto stated – onelife.eu;

Da prevedem:

  1. Obaveštenje funkcionalnosti/priroda OFC-a

9.1.3. Nisu ekvivalent finansijskim instrumentima

9.1.7. Nemaju monetarnu vrednost

9.1.8. Nisu (nematerijalno) dobro

9.1.10. Dostupni samo kroz onecoin platformu preko oficijalnog sajta OneLife mreže

Mali podsetnik, OPN/Sitetalk šema Sebastijana Greenwooda je već imala nešto slično:

https://sitetalk.com/press-release/17/press-release-29th-january-2014

Epilog: http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=qandr&code=stc&lang=en

Vrednost jedne deonice je 0,042 centa

Preporučujem svima što još žive u iluziji da će posedovati vredne deonice kompanije da pročitaju tekst na wikipediji . Razmenjujete bezvredne i nigde priznate „jednoparce“ za nepostojeće deonice kompanije koja još nije na berzi. Pogledajte gornji slučaj OPN/Sitetalk, stavite prst na čelo, duboko se zamislite, i pokušajte da nađete odgovor na pitanje: Kolika će stvarno vredeti OFC deonice na pravom tržištu hartija od vrednosti ?


Idemo dalje, xCoinx zvanično ostaje zatvoren do 2018 tako da dragi moji Onecoin-ovci nema više berze na kojoj ćete bezuspešno pokušavati da prodajete svoju maglu.

Trebalo bi još više da vas zabrinu opis xCoinx-a za koji zvanična informacija sa sajta kaže sledeće (slika gore):

The exchange has been for internal use only and for very limited transactions with purpose to allow members to practice the knowledge gained trough the OneAcademy educational packages. It is not a liquid and open exchange forum.

Prevod: Berza je bila namenjena samo za internu upotrebu za ograničen broj transakcija sa svrhom da omogući članovima da vežbaju znanje koje su stekli sa edukacionim paketima OneAkademije. To nije likvidna i otvorena berza.

Molim naše Onecoin-ovce da nam razjasne da li su im baš ovako objasnili svrhu xCoinx platforme svi domaći i strani predavači/promoteri.

Moj savet svim Onecoin-Onelife investitorima: kod adokata hitno pa pravac kod Marinka Parića, Zorana Stupara, Damira Topića, Gorana Novakovića, Željka Jankovića ili kod preostalih promotera koje sam propustio da  spomenem a kojima ste na ruke predali svoj novac. I to što pre. Još bolje ako imate neki kontakt u policiji ili tužilaštvu.

Advertisements