Dotičnu poruku je poslao voditelj popularnog američkog šoua Last Week Tonight, Džon Oliver, koji nije štedeo reči na račun Amway, Herbalife-a, NuSkin-a, Mary Kay, Usana itd…pa je tako Herbalife nazvao industrijskim liderom u proizvodnji bezvrednog đubreta koji ljudi talože u svojim garažama. Takođe se osvrnuo na Herbalife supu čiji je ukus uporedio sa nosorogovim ispljuvkom. Tokom cele emisije izneti su segmenti sa seminara raznih kompanija gde se veoma jasno mogao videti sav besmisao MLM-a, a koji Oliver nije propustio da naznači u svom satiričnom maniru.

Najviše mi se dopao njegov zaključak kad kaže da sve što MLMovi rade jeste poliranje govana koje prodaju svojim saradnicima po paprenim cenama.

Na kraju emisije je pozvao svoje gledaoce da mu se pridruže u njegovoj piramidalnoj šemi – naći pet osoba kojima ćete podeliti ovaj video, pa da svaki od njih nađe još pet.

Pozivam zainteresovane da pomognu da se prevede ovaj video. Ja trenutno nisam u mogućnosti da sve odradim sam. I naravno delite ovaj video što dalje. Pridružite se globalnoj ANTIMLM piramidalnoj šemi.

Advertisements