Da li je Kairos Planet – Kairos International prevara ?

Some content on this page was disabled on 04/05/2022 as a result of a DMCA takedown notice from Robert Pausic. You can learn more about the DMCA here:

https://en.support.wordpress.com/copyright-and-the-dmca/

22 thoughts on “Da li je Kairos Planet – Kairos International prevara ?

 1. Hehheh! Alo bre ljudi, nema zarade bez rada, i dalje Vam je jedini posao gde je rad ipak laski od bilo kog drugog posla i sanse za velike zarade realne (posto budete radili naravno a ne samo uplatili avans za buduce kupovine) u Scnetu! Eh, da nije njega, ne bih znala koliko je ovaca na ovom svetu koje i dalje veruju prevarantima koji im obecavaju da ce svoj profit deliti s njima e pa, nece! Shvatite bre vise nece. Oni su tu da bi od hiljada ovaca pokupili lovu u svoj dzep! I, kako mozete da uplacujete pare ni ne vidite na koji racun uplacujete?! Probudite se bre vise, krajnje je vreme!

  1. Tako je Ivana
   sve ovce, a najvece su one koje uplate pare u SC net
   pa ti vidi sad gde si

  2. Ti si budala sudis a neznas nista o ovome, ja sad drugi put uzimam pack i sve mi uredno placaju ovo moze raditi i svatko sam ali je kompliciranije nije da nista neradis iznajmljujes memoriju svog kompjutera na 10 sati dnevno cijelu godinu ovo je odlicna investicija za pocetnike to sto si ti u fazonu nekog radnika u srednjem stalezu koji nikad nece zaradjivat vise od 1000 eura mjesecno mene nije briga ali nemoj govoriti o ovome da je glupost kad neznas da malo citas knjige i bolje se informiras i ti bi imao bar malo pameti sto se tice ulaganja i novca LP

   1. Turska proglasila Kairos piramidalnom šemom, Austrija izdala javno upozorenje da Kairosova fantomska kompanija ESA Holding GmbH, preko koje se vrše isplate provizija od novo regrutovanih naivčina, nema licencu za novčane usluge, kako je to zakonom predviđeno u Austriji.

   2. Pa ti si prijatelju tu da nas sve informises zar ne?
    Sto se tice budala verovatno su ti to roditelji koji su te takvog napravili.
    Ako ja zaradjujem na srednjem nivou ti nisi ni na pocetnom,nauci prvo da se izrazavas magarce

   3. Zdravo g lucidan kad si zadnji put uzet para molimte recimi pozdrav kasim iz makedonije

 2. imam ovce, krmače i obrađuem zemlju… mučim se… ali imam i kairos i zarađujem… mjesečno dobijem plaće oko 5000-6000 kn cca 700-750 eura i još od kairosa oko 3800 kn… tako da sustav zvuči preistinito i radi… svi vi koji sumnjate u to jednostavno nemojte se s time zamarati i nemojte davati svoja „stručna“ mišljenja zato što nemate muda uložit novac u nešto novo i probati, i one koji su nešto čuli odvrtat i strašit svojim iskompeksiranim mišljenjima i lažima stvorenim u vašim iskompleksiranim glavama… sve funkcionira i sve ovo što sam ovdje napisao rado ću bilo kome pokazati… naravno očekujem da mi pomogne očistiti štale pa da dokažem da bez obzira na sve volim crnčiti i raditi… kairos radi i nema nikakvih fantazija… novci sjedaju i podižu se i isplačuju… tko voli nek izvoli tko ne neka ne sere gluposti bez veze…

   1. Uhapseni su zbog nekih ilegalnih transfera novaca koje nema veze sa samim projektom ko sto i neki poznati pjevac moze biti uhicen zato sto se drogira iako je u zatvoru svi znaju od kud njemu novci malo se bolje informiraj sljedeci put

    1. Lucijan,
     promoteri Kairosa su pohapseni na osnovu clana 233 Krivicnog Zakona Belorusije koji nosi naslov „Ilegalna preduzetništva“, a gde u tački 2 stoji:
     „Aktivnosti … u vezi sa prikupljanjem sredstava, elektonskog novca ili druge imovine građana, ukoliko se isplata prihoda, odnosno povraćaj elektronskog novca ili druge imovine vrši u celini ili delimično od prikupljanja novca, elektronskog novca ili druge imovine ostalih građana … se kažnjava zatvorskom kaznom do 5, a ako su deo kriminalne grupe do 7 godina zatvora“

     Uhvaćen si u gruboj i namernoj laži Lucijan. Kairos promoteri nisu uhapšeni zbog nečega što nema veze sa njihovim poslom već upravo zato što su organizovana kriminalna Kairos grupa. Isti si kao i svi ostali promoteri prevarantskih šema tipa ScNet ili Lyoness, prost i beskrupulozan u laži, ali površan i lako provaljiv.

     Izvori:
     http://ethanvanderbuilt.com/2016/09/30/kairos-technologies-scam-promoters-arrested-belarus/
     http://etalonline.by/?type=text&regnum=hk9900275#load_text_none_1_

   1. oces link gde mozes da kupis kanap I da se obesis?

  1. U kairosplantet sam clan od pocetkom Avgusta ulozio sam 2777$ a moj prijatelj se uclanio mesec dana poslje meneulozio je isto 2777$, u prvim mescipo sam povukao oko 2000$ , A moj prijatelj uclanjenj preko mene oko 200$ po sto je prestala isplatazbog razbnih objasnjenja i uvek je nka promena u KairosPlanet politiku i pravila,tako da od tada do dan danas nismo dobili nista a zajedno smo izubili vise do 3400$. I i takvih koi su clanovi od krajem septembera i koji nosu dobili nista odnosno sve su izgubili sto su ulozili za kupovinu tz lizing paketa.

 3. sta je ovo s prevarantima?
  Ucutali se.Izgleda da su shvatili da samo ako su u ilegali mogu da kradu:)

Zatvoreno za komentare.

Gore ↑

%d bloggers like this: